Román RO  |  Magyar HU             Surtec Showroom - 540394 Marosvásárhely, Dózsa György út 145/A

Akciós ajánlataink

akciok

Kövessen minket Facebook oldalunkon, ahol folyamatosan tájékozódhat az aktuális akcióinkról, bővülő termékkínálatunkról és friss híreinkről.

3d-s látványtervezés

3d

Igény szerint 3D-s látványtervezést biztosítunk, mely sokat segíthet elképzeléseinek vizuális megjelenítésében és a megfelelő termékek kiválasztásában.

Részletek

Tippek, tanácsok

tippek

Ezen az oldalon különböző hasznos tippet, ötletet gyűjtöttünk össze, melyek nem csak a fürdőszoba kialakításában, de karbantartásában is segítséget nyújtanak.

Részletek

showroom

Önt is várjuk kétszintes bemutatótermünkben

Üdvözöljük weblapunkon!

A Surtec Műszaki Barkácsáruház 2012-ben nyitotta meg 700 m2-es két szintes fürdőszoba bemutatótermét, ahol olyan kül- és beltéri burkolóanyagokat, szanitereket, csaptelepeket, fürdőszoba bútorokat és radiátorokat kínálunk vásárlóink részére, amelyek a legmagasabb szintű igényeket és minőségi elvárásokat kielégítik.

Tágas bemutatótermünkben az idelátogató vendégeink számos berendezett fürdőszobai enteriőrt tekinthetnek meg, melyek új belsőépítészeti megoldásokat is kínálnak. Termékeink gyártói több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és a világpiacon is vezető pozíciót foglalnak el. Bemutatótermeinkben a hozzáértő személyzet udvarias kiszolgálás mellett magas szintű szaktanácsadással és 3D-s számítógépes látványtervezéssel segíti az Ön választását.

Részletek

Fő partnereink:

 TubadzinCersanitParadyzOpocznoAgrob BuchtalRakoRocaDuravitHansgroheHüppeGeberitGroheIdeal StandardDual GresArthemaRadox